» COM FER-SE SOCIMés informació 

» Web MòbilJa podeu accedir a la Web Mòbil del club.
Així estareu al dia de totes les activitats CIB.

Web Mòbil CiB

El nostre horari d'atenció al públic és:
HORARI ESTIU
dllluns a divendres de 18:30 a 21:30 h.
HORARI HIVERN
dilluns a divendres 17:30 a 20:30 h.
Tlf 93.402.14.34

» Zones d'Immersió » Illes Medes i Costa del Montgri » Coves de Ca la Vídua (o Coves d'en Quim)

Municipi: Torroella de Montgrí
Dificultat: normal, dificil
Fondària:

Descripció

Les coves de Cala Viuda estan situades a prop de la cala que els hi dona el nom, en la costa del Montgrí. L’arribada a les coves ha de ésser des de vaixell i podem fer-ho amb barca pròpia o des dels diferents Centres d’Immersió, tant de l’Estartit com de l’Escala.

Itinerari

El recorregut normal de la immersió es baixar el mes a prop possible de l’illeta, enganxats a la paret i seguint sempre la paret a mà dreta, sobre 10 metres de fondària trobem la primera de les coves, la mes ample. Podem entrar amb la paret a la dreta fins arribar al final on trobarem una cambra d’aire. Per a sortir de la primera cova seguirem amb la paret a la nostra dreta per a veure l’altra paret de la cova. A la sortida de la primera cova seguirem sempre amb la paret a la nostra dreta i passarem una arcada. Passada l’arcada trobarem l’entrada a la segona cova. Més estreta que l’anterior però més llarga. Farem el mateix que en la anterior i també podem sortir a la cambra d’aire. A la sortida d’aquests seguirem paret a la dreta i trobarem una tercera cova. Aquesta sense cambra d’aire. Per tornar només teniu que deixar la paret a l’esquerra i passar l’arcada. A continuació passeu la primera cova i ja estaríeu al vaixell. Si us sobre aire podeu veure totes les roques que hi ha a prop.

Tot i que la immersió no es profunda es recorda que pràcticament tota es en coves i per tant ens podem trobar amb tots els problemes habituals dels espais confinats. Per la qual cosa es requereix certa experiència a l’hora de fer aquesta immersió, així com la formació adequada

Telefons interés:

Hospital de Torroella: 972.759.203
Cambra hiperbàrica de l'Hospital de Palamós: 972.60 01 60 / 972. 60 06 20
Cambra hiperbàrica de l'Hospital Moisès Broggi (Sant Joan Despí): 93.553 12 00 o 93.553 12 02 (exclusiu d'urgències per accidents de busseig)
Salvament Marítim: 900.202.202
Servei de la Generalitat: 112 (demaneu el servei que necessiteu)


» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
» Nou Fondària


FONDÀRIA 91

Ja tenim aquí la nova Fondària!

RSS Noticies CIB