Horari d'atenció al Públic:

TARDES:
Dimarts i Dijous de 18 a 21 h

MATINS:
Dilluns, Dimecres i Divendres d'11.30 a 14.30h


Tlf 93.402.14.34
Cercar a noticies
TARIFES 2018 03 de Gener 2018

NOVES TARIFES DEL CIB

Quota Anual de l'any 2018: 60€

Si la quota es paga de forma domiciliada abans del 15 de gener o a la secretaria del CIB abans del 31 de gener tindrà un descompte de 4€: 56€

També podeu aplicar un descompte familiar del 10% (aplicable a un segon, tercer, quart, etc. membre de la familia) si conviviu en el mateix domicili

 

Assegurances: 

Assegurança d'immersió AXASUB: 25€

Llicència Federativa d'aficionat: 38€

Llicència Federativa de tècnics: 45€

 

Més informació

93 402 14 34 | cib@cibsub.cat

BON NADAL 22 de Desembre 2017

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU 2018

Des del Club d'Immersió Biologia us desitgem Bon Nadal i Feliç Any Nou 2018 !!! 

 

SOPAR DE NADAL 16 de Desembre 2017

Sopar de Nadal del CIB 2017: 16 de desembre

L'hora aproximada de quedada serà a les 21:00 h, i es farà en un restaurant situat pel centre de Barcelona :)

Us demanem que confirmeu la vostra assistència abans del dia 1 de desembre, reservant la vostra plaça trucant al CIB (93 402 14 34) o enviant un mail a cib@cibsub.cat

A què esperes per apuntar-te!!!

 

 

Medi Ambient 14 de Novembre 2017

Seminari de Biologia

El proper dimarts i dijous (14 i 16 de novembre) a l'Aula 9 de la Facultat de Biologia a les 19:15h es faran els Seminaris de Biologia marina sobre els invertebrats del coral·ligen i peixos amb personalitat.
És un seminari obert a tots els socis i sòcies del CIB i que es complementarà amb una immersió de cala aquest dissabte (18 de novembre) per reconèixer les espècies 

Medi Ambient 20 d'Octubre 2017

El CIB vol participar d'una forma especial en el projecte, com a Observatori Sentinella

El CIB vol ser Observatori Sentinella

Aquest dimarts 31 d'octubre a partir de les 19h esteu tots convidats a l'aula 11 de l'aulari de la facultat de Biologia, on us explicarem que el CIB es vol constituir com a observatori sentinella dins el projecte Observadors del Mar, un projecte que coordina l’ICM, l’Institut de Ciències del Mar de Barcelona (CSIC). A hores d’ara hi ha 6 àrees de seguiment amb una xarxa d’observatoris, als que com a club ens volem afegir a la Costa Brava, on hem escollit la zona de Palamós.

            Com a observatori sentinella ens farem càrrec de determinats punts de busseig, en els quals ens comprometrem a fer mostrejos amb certa regularitat, per aportar dades en els diferents àmbits del projecte, que es plantegen com a reptes: Atenció coralls, peixos invasors, alerta meduses, crustacis decàpodes, peixos mediterranis, algues invasores, esponges introduïdes, herbeis marins, família singnàtids, nacres, plàstic 0 o brossa de fons. Com podeu veure, la diversitat de propostes és àmplia i per aquest motiu volem saber quants de vosaltres estaríeu disposats a participar en un projecte com aquest. En funció de quants siguem, ens podrem comprometre amb un, dos, tres o més reptes, que anirem engegant durant tot l’any.

Per explicar-vos amb més calma el projecte i per respondre preguntes, hem convidat el proper 31 d’octubre a les 19h a la Facultat de Biologia, a l'aula 11 de l'aulari, al professor i investigador de l’ICM, Joaquim Garrabou, que ens donarà tots els detalls al voltant d’aquest projecte de “ciència ciutadana” en el que com a CIB pensem que podem aportar l’experiència de vosaltres, els nostres socis. A hores d’ara ja us podem avançar que col·laborarem amb el centre de busseig H2O per aplegar esforços i començar a treballar la zona escollida.

L’objectiu final és que amb la implicació de tots nosaltres, apleguem més informació sobre els ecosistemes marins de la nostra costa, per detectar els canvis que s’hi produeixen i protegir-los millor.

FESTA CIB!!! 19 d'Octubre 2017

FESTA CIB 2017

Aqeust any la festa serà el cap de setmana del 28 i 29 d'octubre, amb immersió al centre H2O de Palamós i allotjament a l'Hotel Evenia Olympic Park de Lloret de Mar.

 

Preus: 

  • Tot: (Immersió de vaixell + Hotel mitja pensió + Festa discoteca de l'hotel): 60,00€
  • Tot Infanteria (Immersió de cala + Hotel mitja pensió + Festa discoteca de l'hotel): 40,00€ (ampolla no inclosa)
  • Només hotel (Mitja pensió + Festa discoteca de l'hotel): 40,00€
  • Suplement no soci del CIB: 10,00€

 

Podeu reservar la vostra plaça trucant al CIB (93 402 14 34) o enviant un mail a cib@cibsub.cat.
Teniu fins al 6 d'octubre! 

 

Si tens alguna noticia rellevant fes-nos la arribar a

« pàgines anteriors  5  6  7  8  pàgines següents » 

» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
RSS Noticies CIB