Horari d'atenció al Públic:

TARDES:
Dimarts i Dijous de 18 a 21h

MATINS:
Dilluns, Dimecres i Divendres d'11.30 a 14.30h


Tlf 93.402.14.34 WhatsApp 623 18 84 35
Mail: cib@cibsub.cat
Cercar a noticies
CURSOS 04 de Novembre 2022

BIOLOGIA MARINA

Fa dos caps de setmana vam fer el curs de biologia marina a les illes Medes!! Moltes gràcies a Diving Center la Sirena, als instructors i a tots i totes per participar!

detall notícia

CURSOS 02 de Novembre 2022

OPEN WATER DIVER

Últim curs Open de l'any acabat!  Moltes felicitats a tots i totes i moltes gràcies als instructors i instructores del CIB :)

detall notícia

COL·LECTIVA 28 d'Octubre 2022

SA TUNA

Dissabte passat vam estar de col·lectiva a Sa Tuna!Amb el mar com un plat, vam veure llagostes, nudibranquis, rascasses, gambetes... I, com es pot acabar una immersió millor que amb un pica-pica?  Moltes gràcies a tots i totes per participar :)

detall notícia

FESTA CIB 26 d'Octubre 2022

SORTEIG CRESSI!

Com cada any, Cressi va participar amb la Festa del CIB!Però sabeu què? Que aquest any Cressi España fa 30 anys i a la festa ho vam celebrar! Moltes gràcies a Cressi España i moltes felicitats!

detall notícia

FESTA CIB 25 d'Octubre 2022

SORTEIG!

Com cada any a la festa tenim sorpreses!, centres amb els quals tenim conveni van oferir immersions 2x1 pels socis i sòcies  Moltes gràcies a Mateua Dive, Triton Diving,

detall notícia

ACTIVITATS ESPECIALS 19 d'Octubre 2022

FESTA CIB

Aquest cap de setmana vam celebrar la Festa CIB 2022!Vam bussejar a Les Cambres, la Illa Mateua, el Constantí i la DepuradoraI després... Un pica-pica que es va allargar fins la tarda, un bon soparet i una bona estona de música i ball :)En resum, un cap de setmana fantàstic! Moltes gràcies a tots i totes per venir i a Mateua Dive, a

detall notícia

Si tens alguna noticia rellevant fes-nos la arribar a

1  2  3  4  pàgines següents » 

» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
RSS Noticies CIB