Horari d'atenció al Públic:

TARDES:
Dimarts i Dijous de 18 a 21h

MATINS:
Dilluns, Dimecres i Divendres d'11.30 a 14.30h


Tlf 93.402.14.34 WhatsApp 623 18 84 35
Mail: cib@cibsub.cat
Cercar a noticies
CONFERÈNCIA 24 de Febrer 2022

BUSSEIG I BIODIVERSITAT A L'ANTÀRTIDA

Ahir, Manuel Ballesteros, professor de la UB i soci fundador del CIB, va fer una magnífica conferència titulada "Busseig i Biodiversitat Marina a l'Antàrtida".Amb una gran assistència de púbic, tan presencial com on-line (més de 100 persones), ens va parlar de la seva experiència com a científic a l'Antàrtida i de la biodiversitat que aquesta amaga.Moltes gràcies a tots i totes per assistir, ens veiem a la ...

detall notícia

CONFERÈNCIA 21 de Febrer 2022

BUSSEIG I BIODIVERSITAT A L'ANTÀRTIDA

Dimecres 23 de febrer, tindrem una conferència a càrrec de Manuel Ballesteros, investigador de la Universitat de Barcelona. Ens parlarà de la seva experiència bussejant a l'Antàrtida i de la biodiversitat marina que ha conegut a les 5 campanyes de recerca en les que ha participat. Si tens curiositat per saber què amaga l'oceà Antàrtic i com es realitzen les investigacions allà, no pots faltar-hi! La conferència ...

detall notícia

COL·LECTIVA A TOSSA 16 de Febrer 2022

RAP

Diumenge, a Tossa, ben amagat, ens esperava... un rap! Sabies que els raps (Lophius sp.) utilitzen un lòbul que tenen part dorsal per atraure les preses? Quan té una presa aprop, salta sobre seu i se l'empassa sencera. Moltes gràcies per les fotografies @joanacr i @fantastic.underwater.beasts!

detall notícia

COL·LECTIVA 14 de Febrer 2022

MAR MENUDA

Ahir vam fer la primera col·lectiva de l'any! Vam anar a Tossa i ni el fred ni els núvols van impedir que veiéssim animals que es camuflen d'allò més béVoleu saber què vam veure?

detall notícia

FELICITACIO 31 de Desembre 2021

BONES FESTES!

Des del CIB us volem desitjar que acabeu de passar unes bones festes i que tingueu una feliç entrada d'any!Per un 2022 ple de bombolles! :)

detall notícia

CIB TANCAT 24 de Desembre 2021

VACANCES

Les oficines del CIB estaran tancades els dies 27, 28 i 29 de desembre i 3, 4 i 6 de gener. La resta de dies, obrirem amb l'horari habitual.

detall notícia

Si tens alguna noticia rellevant fes-nos la arribar a

« pàgines anteriors  9  10  11  12  pàgines següents » 

» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
RSS Noticies CIB