Horari d'atenció al Públic:

TARDES:
Dimarts i Dijous de 18 a 21h

MATINS:
Dilluns, Dimecres i Divendres d'11.30 a 14.30h


Tlf 93.402.14.34 WhatsApp 623 18 84 35
Mail: cib@cibsub.cat
Cercar a noticies
ESCOLA CIB 02 de Desembre 2022

MOLTES GRÀCIES!

Moltes gràcies als instructors i instructores del CIB per un any més de busseig i de bones experiències! No seria possible sense vosaltres :)

detall notícia

COL·LECTIVA 21 de Novembre 2022

BOREAS

Dissabte, ben d'hora, vam visitar el Boreas amb molt bona visibiltiat, rascasses i molta llagosta! Moltes gràcies per participar i a l'H2O Diving Center! Ens veiem a la propera!

detall notícia

CIÈNCIA CIUTADANA 14 de Novembre 2022

OBSERVADORS DEL MAR

Fa unes setmanes es va dur a terme el congrés de la European Citizen Science Association, on es va explicar el projecte d'Atenció Coralls d'Observadors del Mar. Des del CIB, participem en el projecte com a Observatori Sentinella i vam sortir com a exemple en aquest congrés especialitzat en ciència ciutadana!

detall notícia

COL·LECTIVA 13 de Novembre 2022

SA TUNA

No podíem esperar-nos a la pròxima col·lectiva que vam decidir fer-ne una d'improvisada el diumenge a Sa Tuna! Com sempre, el mar ben pla i un munt de vida! Vam veure una Rajada undulada, nudis... i fins i tot un torpedo! Moltíssimes gràcies a tots i totes per participar! Fotografies: Berta Pintor i Ricard Arias

detall notícia

OBSERVADORS DEL MAR 09 de Novembre 2022

CENSOS

Fa un parell de setmanes, alguns socis i sòcies del CIB van fer censos per la plataforma de ciència ciutadana Observadors del Mar.En aquest cas, van prendre dades pels projectes "Deserts Submarins" i "Peixos i Escalfament". Moltes gràcies per aquests ...

detall notícia

ACTIVITAT ESPECIAL 07 de Novembre 2022

SEMINARIS DE BIOLOGIA MARINA

Després de les dues sessions de teoria del seminaris de Biologia Marina, vam fer una immersió a Tossa!Com sempre, un munt de vida, tot i que el Mola mola no es va deixar veure :) Caldrà seguir buscant-lo! Moltes gràcies a tots i totes per venir i als instructors i instructores del CIB!

detall notícia

Si tens alguna noticia rellevant fes-nos la arribar a

1  2  3  4  pàgines següents » 

» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
RSS Noticies CIB