Horari d'atenció al Públic:

TARDES:
Dimarts i Dijous de 18 a 21h

MATINS:
Dilluns, Dimecres i Divendres d'11.30 a 14.30h


Tlf 93.402.14.34 WhatsApp 623 18 84 35
Mail: cib@cibsub.cat
Cercar a noticies
CURSOS 13 d'Octubre 2022

AVANÇAT I NITROX

Aquest cap de setmana passat vam estar a Palamós fent un curs d'Avançat, practicant l'orientació, fent una nocturna i visitant el Boreas! A més, algunes persones també van treure's la titulació de Nitrox!Moltes felicitats a tots i totes i moltes gràcies als instructors i instructores del CIB :)

detall notícia

CURSOS 06 d'Octubre 2022

OPER WATER DIVER 260

Aquest diumenge vam acabar un altre curs Open Water Diver, amb visites d'un torpedo, una súer barracuda, morenes, congres i nudibranquis! Tot plegat, amb l'aigua ben clara :) Moltes felicitats a tots i totes! 

detall notícia

CURSOS 03 d'Octubre 2022

RESCUE DIVER

Curs Rescue Diver acabat! Moltes felicitats a tots i totes!!

detall notícia

OBSERVADORS DEL MAR 28 de Setembre 2022

ATENCIÓ CORALLS

Donades les altes temperatures d'aquest estiu, s'està observant necrosi en el teixit de les gorgònies, quedant visible l'esquelet. En aquestes fotografies, fetes aquest mateix dilluns a Sa Tuna entre els 9 i els 18 m, s'observa clarament la necrosi en la gorgònia blanca, Eunicella singularis. Si observes aquest fenòmen en gorgònies o coralls, no dubtis a fotografiar-ho i penjar-ho a

detall notícia

CURSOS 27 de Setembre 2022

OPEN WATER DIVER 260

Més opens amb ganes de gaudir del fons!I és que sabeu què han vist aquest cap de setmana? Morenes, congres, llagostes, nudibranquis i... Una sorpresa ben especial: un cavallet de marQui no té ganes de tornar a l'aigua així?  Moltes felicitats a totes i tots i moltes gràcies als instructors i instructores del CIB

detall notícia

CIÈNCIA CIUTADANA 23 de Setembre 2022

CONGRÉS DE GÈNOVA

Aquest dilluns, Laura Figuerola va presentar part de la seva tesi doctoral a un congrés a Gènova. I, sabeu què? A la seva presentació sortia el CIB ja que hem participat en el seu estudi de ciència ciutadana fent censos de la gorgònia vermella, Paramuricea clavata! Moltes gràcies a tots i totes les que vau participar-hi i a la Laura, per donar-nos aquesta oportunitat!

detall notícia

Si tens alguna noticia rellevant fes-nos la arribar a

« pàgines anteriors  5  6  7  8  pàgines següents » 

» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
RSS Noticies CIB