Horari d'atenció al Públic:

TARDES:
Dilluns de 14h a 17h i Dijous de 17h a 20h

MATINS:
Dimarts, Dimecres i Divendres d'12h a 15h


Tlf 93.402.14.34 WhatsApp 623 18 84 35
Mail: cib@cibsub.cat
Cercar a noticies
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2020 26 d'Octubre 2021

AGO CIB 2021

Eii! Que demà tenim l'Assemblea General Ordinària 2021 del CIB! L'AGO és un espai obert als socis i sòcies per parlar sobre el club i que porteu propostes noves perquè el CIB vagi creixent! Al final hi haurà un petit pica-pica perquè ens coneguem entre nosaltres una mica més Si ets soci/a, revisa el correu i trobaràs l'hora i el lloc! T'hi esperem! 

detall notícia

ACTIVITATS ESPECIALS 25 d'Octubre 2021

FESTA CIB 2021

Aquest cap de setmana vam fer la FESTA CIB 2021!Després d'un any sense haver-la pogut fer, hi havia moltes ganes de festa! I què vam fer? Doncs òbviament bussejar, però també vam tenir un pica-pica deliciós, un sopar amb un munt de plats diferents, sorpresetes (que anireu veient els propers dies) i musiquetaAh! I un munt de pinces que anaven corrents entre uns i altres :DUn cap de setmana CIB genial! L'any que ve ...

detall notícia

ATENCIÓ AL PÚBLIC 21 d'Octubre 2021

CIB TANCAT

Divendres dia 22 d'octubre les oficines del CIB romandran tancades.  Tornem a obrir dilluns amb total normalitat.  Bon cap de setmana!

detall notícia

CONFERÈNCIA 20 d'Octubre 2021

PEIXOS I ESCALFAMENT

Dijous 28 d'octubre, tindrem una conferència a càrrec de Quim Garrabou, investigador del projecte Peixos i Escalfament de la plataforma Observdors del Mar. Ens parlarà sobre els canvis en la distribució de les espècies de peixos en funció de la temperatura, i com monitoritzar aquestes variacions. La conferència es farà ...

detall notícia

CIÈNCIA CIUTADANA 19 d'Octubre 2021

ATENCIÓ CORALLS! - OBSERVADORS DEL MAR

Fa un parell de diumenges, vam fer el darrer mostreig de l'any del projecte Atenció Coralls de la plataforma Observadors del Mar amb Triton Diving. Nous nous voluntaris i voluntàries van realitzar censos d'afectacció per onades de calor de la gorgònia vermella P. clavata. Moltes gràcies a tothom!

detall notícia

COL·LECTIVA 18 d'Octubre 2021

MAR MENUDA

Dissabte vam estar de visita a la Mar Menuda, amb una visibilitat espectacular! Es van deixar veure morenes, llebres, dèntols, meros i nudibranquis!

detall notícia

Si tens alguna noticia rellevant fes-nos la arribar a

« pàgines anteriors  17  18  19  20  pàgines següents » 

» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
RSS Noticies CIB