» Web MòbilJa podeu accedir a la Web Mòbil del club.
Així estareu al dia de totes les activitats CIB.

Web Mòbil CiB

Horari d'atenció al Públic:

HORARI ESTIU:
dilluns a dijous de 18:30 a 21:30h

HORARI HIVERN:
dilluns a dijous 17:30 a 20:30h

Divendres 11:30 a 14:30h

Tlf 93.402.14.34
El CIB, Club Immersió Biologia

 

El CIB - Club d’Immersió Biologia, és una entitat que va se creada l'any 1983, en el si de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. Des de bon principi, la filosofia d’immersió del CIB, així com les directrius dels seus cursos de formació de nous submarinistes van estar encaminats a potenciar un tipus d'immersió respectuosa amb el medi ambient, i afavorir la formació paral.lela de molts estudiants de biologia marina. En aquest sentit i emmarcat dins d’una clara vocació de servei, el CIB ha treballat i treballa en el desenvolupament de les seves quatre linies fundacionals:

  1. Formació d'escafandristes titulats mitjançant cursos de submarinisme bàsic i de perfeccionament, dintre d'uns marges estrictes de seguretat, bona formació i respecte al medi marí.
  2. Divulgació de la Biologia Marina i del món submarí amb tots els medis a l'abast, cursos, conferències tallers i audiovisuals ...
  3. Organització d'activitats de lleure, amb sortides col·lectives d'immersió, reunions i viatges que fomenten la participació i el coneixement dels socis entre si, ampliant-ne els seus coneixements submarins, culturals i socials.
  4. Defensa del Medi Ambient, a través de la col·laboració en campanyes de divulgació i formació en el respecte del medi marí, fomentant en els nostres socis una vocació de naturalistes del mar.

El CIB és gestionat per una Junta Directiva que marca les directrius de funcionament del club. La Junta Directiva del Cib està formada en l’actualitat per:

 

Manel Gazo – President

Andreu Llamas – Vice-president

Vanessa Uceira – Secretaria

 Raúl López – Tresorer

Adrià Marí – Vocal

Antoni Arcas – Vocal

Jordi Regàs – Vocal

 

CONTACTAR

» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
» Nou Fondària


FONDÀRIA 92

Ja tenim aquí la nova Fondària!

Circular CIB-MAIL
Si voleu rebre el CIB-MAIL setmanal amb informació de les activitats de la setmanal envieu-nos la vostra adreça de correu electronic a cib@cibsub.cat
RSS Noticies CIB