Horari d'atenció al Públic:

TARDES:
Dimarts i Dijous de 18 a 21h

MATINS:
Dilluns, Dimecres i Divendres d'11.30 a 14.30h


Tlf 93.402.14.34 WhatsApp 623 18 84 35
Mail: cib@cibsub.cat
Cercar a noticies
CIB TANCAT 11 d'Agost 2021

VACANCES

Les oficines del CIB romandran tancades del dijous dia 12 d'agost al divendres 27 d'agost. Dilluns 30 tornarem a obrir amb tota normalitat!Ens veiem a la tornada! Gaudiu de l'agost i bussegeu molt!   

detall notícia

COL·LECTIVA 10 d'Agost 2021

MAR MENUDA

Ahir vam estar de col·lectiva per Tossa i vam veure de tot!Si et vas quedar amb ganes de venir, el 23 tornem a anar cap allà! Moltes gràcies als socis i sòcies per venir i a @tossadivers 

detall notícia

COL·LECTIVA 09 d'Agost 2021

CALA MARGARIDA

Ahir vam estar de col·lectiva a la Cala Margarida i vam bussejar entre llagostes, morenes, nudibranquis, servioles i un espet despistat!T'animes a la propera?   

detall notícia

CIÈNCIA CIUTADANA 31 de Juliol 2021

PROJECTE RESMED

Dissabte passat vam participar al ResMed, un projecte que té com a repte "considerar tota la zona transfronterera regional com una unitat ecològica integrant tots els hàbitats essencials per les diferents espècies amb cicles de vida diferents". El projecte està dirigit per la Universitat de Barcelona, juntament amb la de Perpinyà i altres organismes i treballen al llarg de la costa que hi ha entre el Parc Natural ...

detall notícia

COL·LECTIVA 29 de Juliol 2021

MAR MENUDA

Avui hem tornat a anar de col·lectiva! Aquest cop hem fet una immersió de cala a la Mar Menuda. Hem vist pops, meros, sargs imperials, morenes, llagostes, sípies, dèntols i un munt de bancs de peixos! I tot plegat, amb una visibilitat fantàstica!  Ens veiem a la propera!  

detall notícia

COL·LECTIVA 28 de Juliol 2021

ULLASTRES III

Sabeu a qui ens vam trobar a Ullastres? Aquí teniu alguns animals que es van deixar veure dissabte passat!Sabeu quins són? Moltes gràcies per les fotografies, @robertguimera!   

detall notícia

Si tens alguna noticia rellevant fes-nos la arribar a

« pàgines anteriors  9  10  11  12  pàgines següents » 

» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
RSS Noticies CIB