Horari d'atenció al Públic:

TARDES:
Dilluns de 14h a 17h, Dimarts i dijous de 17h a 20h

MATINS:
Dimecres i Divendres de 12h a 15h


Tlf 93.402.14.34 WhatsApp 623 18 84 35
Mail: cib@cibsub.cat
El CIB, Club Immersió Biologia

 

El CIB - Club d’Immersió Biologia, és una entitat que va se creada l'any 1983, en el si de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. Des de bon principi, la filosofia d’immersió del CIB, així com les directrius dels seus cursos de formació de nous submarinistes van estar encaminats a potenciar un tipus d'immersió respectuosa amb el medi ambient, i afavorir la formació paral.lela de molts estudiants de biologia marina. En aquest sentit i emmarcat dins d’una clara vocació de servei, el CIB ha treballat i treballa en el desenvolupament de les seves quatre linies fundacionals:

  1. Formació d'escafandristes titulats mitjançant cursos de submarinisme bàsic i de perfeccionament, dintre d'uns marges estrictes de seguretat, bona formació i respecte al medi marí.
  2. Divulgació de la Biologia Marina i del món submarí amb tots els medis a l'abast, cursos, conferències tallers i audiovisuals ...
  3. Organització d'activitats de lleure, amb sortides col·lectives d'immersió, reunions i viatges que fomenten la participació i el coneixement dels socis entre si, ampliant-ne els seus coneixements submarins, culturals i socials.
  4. Defensa del Medi Ambient, a través de la col·laboració en campanyes de divulgació i formació en el respecte del medi marí, fomentant en els nostres socis una vocació de naturalistes del mar.

El CIB és gestionat per una Junta Directiva que marca les directrius de funcionament del club. La Junta Directiva del Cib està formada en l’actualitat per:

 

Jordi Regàs – President

Andreu Llamas – Vice-president

Joan Mas – Secretari

 Laura Figuerola – Tresorera

Joana Colomer – Vocal

Antoni Arcas – Vocal

 

CONTACTAR

» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
Circular CIB-MAIL
Si voleu rebre el CIB-MAIL setmanal amb informació de les activitats de la setmanal envieu-nos la vostra adreça de correu electronic a cib@cibsub.cat
RSS Noticies CIB