» Reportatge


El Thalassa sobre el CIB

ON-LINE, al següent enllaç:

Thalassa "Busseig mediambiental"

Horari d'atenció al Públic:

TARDES:
Dimarts i Dijous de 18 a 21h

MATINS:
Dilluns, Dimecres i Divendres d'11.30 a 14.30h


Tlf 93.402.14.34 WhatsApp 623 18 84 35
Mail: cib@cibsub.cat
Guia del CIB 17 de Març 2020

Apadrina una espècie

El projecte "Apadrina una espècie" és la proposta que llancem des del CIB, el Club d'Immersió Biologia, per a tots aquells que ens volgeu ajudar a completar la nostra guia d'espècies. Estem a punt d'arribar a les 650 espècies classificades i gràcies a això som la guia nº1 a Internet d'espècies del Mediterrani en català i castellà. Queden encara continguts per afegir: Són els textos que acompanyen les fotografies. A hores d'ara queden 150 fitxes per descriure. Què és el que us proposem? Doncs que feu la recerca i ompliu els 7 conceptes que tenen totes les espècies.

 

· Com és?

· On viu?

· Com s'alimenta?

· Com es reprodueix?

· Es pot confondre?

· Curiositats

· Taxonomia

 

La idea és que redacteu la fitxa en català i castellà (si us animeu també en anglès) i que ens la feu arribar. Des del CIB intentarem ajudar-vos al màxim perque trobeu informació a Internet. Aprendreu també a distingir entre la fonts d'informació fidedignes i les que no ho són. Pel que fa al llenguatge els que us interesseu per participar també us farem arribar alguns exemples. Volem ser una guia rigorosa però això sovint xoca amb determinada terminologia del llenguatge científic. Penseu que som a Internet i que no fem una guia estrictament per a biòlegs.

Si el projecte us engresca i a més us serveix per esbargir-vos, només cal que us poseu en contacte amb secretaria del CIB i us assignarem una espècie. Hem adjuntat un llistat de les espècies per descriure, però penseu que les espècies més interessants volen. Des de secretaria us diran quines queden per fer i us assignarem una a cadascú. Del que es tracta és que ningú faci la feina que ja està fent un altre. El contingut, abans de pujar-lo a la web el verificarem i també incorporarem a la guia els noms dels nous col·laboradors.

Moltes gràcies i quedem-nos a casa (de moment).

 

Publicat per: Jordi Regàs
[«] enrere
» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
» CIB al Facebook


SEGUEIX-NOS A FACEBOOK o INSTAGRAM

 

Informació, fotografies de les nostres activitats... i molt més al Facebook o Instagram

RSS Noticies CIB