Horari d'atenció al Públic:

TARDES:
Dimarts i Dijous de 18 a 21h

MATINS:
Dilluns, Dimecres i Divendres d'11.30 a 14.30h


Tlf 93.402.14.34 WhatsApp 623 18 84 35
Mail: cib@cibsub.cat
AGO 17 de Novembre 2021

COMISSIONS CIB

A l'AGO del CIB, va sorgir la proposta de crear comissions en les que poguessin participar els i les sòcies i, així, tenir més activitats! Es van crear 5 comissions (de moment! Sempre amb la possibilitat de fer-ne de noves!):

 

  • Comissió d'activitats: Comissió pensada per organitzar activitats, més enllà de les col·lectives. Per exemple, organitzar sopars i festes CIB per conèixer-nos, o qualsevol activitat oberta als i les sòcies!
  • Comissió de viatges: Comissió per aquelles persones amb ganes de fer viatges de busseig però, sobretot, d'organitzar-ne!
  • Comissió de fotosub: Per aquelles persones que els encanta la fotografia submarina, aquesta comissió està pensada per organitzar trobades i tallers de fotosub. Una idea podria ser anar a algun curs OWD o ADV per fer fotografies per les xarxes socials!
  • Comissió de biologia marina: Si t'agrada la biologia marina, aquesta és la teva comissió! El seu objectiu és organitzar xerrades, cinefòrums i debats sobre biologia marina i medi ambient.
  • Comissió de marxandatge: L'objectiu d'aquesta comissió és pensar marxandatge CIB, com ara clauers. Va sorgir la proposta de fer un gadget CIB cada any. També podrien fer vídeos per les xarxes socials i qualsevol cosa que se'ls acudís!

 

Si et vols apuntar a alguna comissió, només cal que et posis en contacte amb nosaltres!

 

[«] enrere
» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
RSS Noticies CIB