» Reportatge


El Thalassa sobre el CIB

ON-LINE, al següent enllaç:

Thalassa "Busseig mediambiental"

Horari d'atenció al Públic:

TARDES:
Dimarts i Dijous de 18 a 21 h

MATINS:
Dilluns, Dimecres i Divendres d'11.30 a 14.30h


Tlf 93.402.14.34 Wassap 623 18 84 35
Jornades 07 de Juny 2019

Espai Mediterrani

Des del Club d'Immersió Biologia us volem convidar a l’Espai Mediterrani: un lloc de trobada entre entitats i associacions que realitzen accions vinculades al medi marí, un punt de confluència per iniciatives que busquen generar sinergies i alinear estratègies per a la cura dels mars i oceans, que estem impulsant des del CIB juntament amb dues altres associacions, Barceloneta-Proa al Mar i Mar de Ciència, i amb el suport de l’Institut de Ciències del Mar - CSIC.

El proper divendres 7 de juny, just abans del Dia Mundial dels Oceans, organitzem aquesta primera trobada de projectes marins a Catalunya, on podrem compartir experiències i buscar noves sinergies amb altres associacions i iniciatives, pel bé del nostre entorn i el de tot el planeta.

En què consistirà l’acte? La idea és aplegar el màxim possible d’associacions i iniciatives vinculades al mar, i concretament el Mediterrani, per parlar de temes com "Salut del medi marí", "Sostenibilitat i justícia social" o "Territori i cultura marítima".

La jornada consistirà, primer, en una presentació de totes les associacions que hi vulguin participar i, posteriorment, es formaran equips de treball al voltant de les diverses temàtiques per intercanviar idees i projectes que potser es podrien iniciar. També es mirarà d’acordar unes conclusions que podrien donar peu a línies de treball de cara al futur.

Si voleu i podeu participar com a públic, l’únic que us demanem és que us inscriviu com a participants a la trobada utilitzant el formulari que trobareu a la web que hem creat: www.espaimediterrani.org

La participació és gratuïta i la trobada es durà a terme a la seu de l’Institut de Ciències del Mar, al passeig marítim de la Barceloneta, 37-49, el divendres 7 de juny de 9:30 a 13:30 h.

Us hi esperem!

[«] enrere
» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
» CIB al Facebook


SEGUEIX-NOS AL FACEBOOK

 

Informació, fotografies de les nostres activitats... i molt més al Facebook

RSS Noticies CIB