» Reportatge


El Thalassa sobre el CIB

ON-LINE, al següent enllaç:

Thalassa "Busseig mediambiental"

Horari d'atenció al Públic:

TARDES:
Dimarts i Dijous de 18 a 21h

MATINS:
Dilluns, Dimecres i Divendres d'11.30 a 14.30h


Tlf 93.402.14.34 WhatsApp 623 18 84 35
Mail: cib@cibsub.cat
PROJECTE RESMED 26 de Juliol 2020

PROJECTE RESMED

El 26 de Juliol participarem en el projecte Resmed (Red de Reservas Marinas y gestión integrada de zonas costeras transfronterizas Mediterráneas). El projecte europeu es basa en diferents accions, i com a club col·laborarem en la participació de transsectes de peixos a la costa catalana.
Començarem per una formació duta a terme per l'equip d'investigadors del projecte, seguida d'una immersió on realitzarem diferents transsectes de peixos. Aprofitant que tindrem els investigadors amb nosaltres, podrem resoldre qualsevol dubte que ens hagi sortit durant la immersió per tal de garantir la màxima qualitat en els transsectes. Una vegada haguem finalitzat, els participants ens comprometrem a realitzar algun transsecte en una altra zona per la nostra banda.

La idea és fer la formació a l'Estartit al matí (10 h) i la immersió a les Illes Medes al migdia (13 h) amb La Sirena Diving Center. És imprescindible tenir un mínim nivell d'immersió i saber mantenir la flotabilitat, així doncs per poder participar s'ha de tenir un mínim de 20 immersions i/o haver fet el curs d'aleteig i flotabilitat al CIB.

Informació i inscripcions: ompliu aquest formulari.

[«] enrere
» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
» CIB al Facebook


SEGUEIX-NOS A FACEBOOK o INSTAGRAM

 

Informació, fotografies de les nostres activitats... i molt més al Facebook o Instagram

RSS Noticies CIB