» Reportatge


El Thalassa sobre el CIB

ON-LINE, al següent enllaç:

Thalassa "Busseig mediambiental"

» CURS BUSSEJADOR 1 ESTRELLA 273 JUNY



CURS BUSSEJADOR 1 ESTRELLA (273)

- TEORIES: 18, 19, 20, 25, 26, 27 juny
- PRÀCTIQUES PISCINA: 21 de juny
- MAR CONFINAT: 22 de juny
- MAR OBERT: 28 i 29 de juny
 
Per qualsevol dubte amb les dates, consulta el nostre calendari provisional d'activitats CIB del 2025

** Preu curs: 330 € (5% de descompte a parelles) i 295 € pels membres de la Universitat de Barcelona.
  • Primer pagament: 150€ (inclou quota anual de socis del CIB + llicència federativa)
  • Segon pagament: 180€ (si teniu el 5% de descompte el pagament es de 171€; si sou membres de la UB el pagament es de 145€)
TERMINI INSCRIPCIÓ: dilluns 16 de juny. Per inscriure-us, heu de contestar aquest formulari
 
DOCUMENTS D'INSCRIPCIÓ (enviar la documentació a cib@cibsub.cat):
- Sol·licitud ingrés al CIB (si no pots descarregar la fitxa posa't en contacte amb nosaltres)
- 1 fotografia de carnet digitalitzada (.JPG)  
- 1 fotocòpia del DNI.
Certificat mèdic (de busseig recreatiu)
- justificant de pagament 
 
» CALENDARI PROVISIONAL CIB 2025



CALENDARI PROVISIONAL CIB 2025

Ja tenim aquí el Calendari CIB del 2025 amb un munt d'activitats: cursos, sortides col·lectives, neteges... Dóna-li una ullada i reserva't els caps de setmana! 

Horari d'atenció al Públic:

Dilluns: 11h a 15h
Dimarts: 17h a 19h
Dimecres: 11h a 15h
Dijous: 17h a 19h
Divendres: 12h a 15h


Tlf i WhatsApp 623 18 84 35
Mail: cib@cibsub.cat
Investigació i recerca 10 d'Octubre 2011

Reprodueixen per primer cop el peix de Sant Pere en captivitat

L'aquari de A Coruña i l'Institut Ocenogràfic de Vigo acaben de reproduïr en captivitat i de forma assistida el peix de Sant Pere (o Zeus faber). Pel que sembla és el primer cop que s'aconsegueix aquesta fita, força important, donat l'interès comercial d'aquesta espècie, sotmesa a una important pressió pesquera. De fet aquest peix el van situar en tretzena posició entre 20.000, entre les espècies per les quals hi hauria interès en trobar un mètode de cultiu comercial.

El projecte va començar a l'abril d'aquest any a partir dels exemplars adults que viuen a l'aquari. Es van extreure esperma i òvuls d'aquests individus, els van fecundar al laboratori i d'aquests en van sortir les larves que ara s'han desenvolupat fins a arribar a al·levins, amb una mida d'uns 5 centímetres. Els científics de l'IEO de Vigo esperen que aquesta experiència serveixi d'aquí a un temps per millorar les tècniques de cria del peix de Sant Pere i permetre l'explotació comercial de la tècnica de reproducció. Alguns dels al·levins ja es poden veure nedant a la Corunya, a l'Aquarium Finisterrae.

Publicat per: Jordi Regàs
[«] enrere
» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
» CIB a Instagram


SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM

 

Informació, fotografies de les nostres activitats... i molt més al Facebook o Instagram

RSS Noticies CIB