Horari d'atenció al Públic:

TARDES:
Dilluns de 14h a 17h, Dimarts i dijous de 17h a 20h

MATINS:
Dimecres i Divendres de 12h a 15h


Tlf 93.402.14.34 WhatsApp 623 18 84 35
Mail: cib@cibsub.cat
» Zones d'Immersió » Illes Medes i Costa del Montgrí » Coves de Ca la Vídua (o Coves d'en Quim)

Municipi: Torroella de Montgrí
Dificultat: normal, dificil
Fondària:

Descripció

Les coves de Cala Viuda estan situades a prop de la cala que els dóna el nom, a la costa del Montgrí. L'arribada a les coves ha de ser des de vaixell i podem fer-ho amb barca pròpia o des dels diferents Centres d'Immersió, tant de l'Estartit com de l'Escala.

Itinerari

El recorregut normal de la immersió és baixar el més a prop possible de la illeta, enganxats a la paret i seguint amb la paret a mà dreta. Als 10 m de fondària trobem la primera de les coves, la més ampla. Podem entrar amb la paret a la dreta fins a arribar al final, on trobarem una cambra d'aire. Per a sortir de la primera cova seguirem amb la paret a la nostra dreta per a veure l'altra paret de la cova. En sortir de la primera cova, seguirem sempre amb la paret a la nostra dreta i passarem una arcada. Passada l'arcada trobarem l'entrada a la segona cova. Més estreta que l'anterior però més llarga. Farem el mateix que en l'anterior i també podem sortir a la cambra d'aire. A la sortida, seguirem amb la paret a la dreta i trobarem una tercera cova, sense cambra d'aire. Per tornar només heu de deixar la paret a l'esquerra i passar l'arcada. A continuació passeu la primera cova i ja estaríeu al vaixell. Si us sobra aire, podeu veure totes les roques que hi ha a prop.

Tot i que la immersió no és profunda es recorda que pràcticament tota és en coves i, per tant, ens podem trobar amb tots els problemes habituals dels espais confinats, per la qual cosa es requereix certa experiència a l'hora de fer aquesta immersió, així com la formació adequada.

Telefons interés:

Hospital de Torroella: 972.759.203
Cambra hiperbàrica de l'Hospital de Palamós: 972.60 01 60 / 972. 60 06 20
Cambra hiperbàrica de l'Hospital Moisès Broggi (Sant Joan Despí): 93.553 12 00 o 93.553 12 02 (exclusiu d'urgències per accidents de busseig)
Salvament Marítim: 900.202.202
Servei de la Generalitat: 112 (demaneu el servei que necessiteu)

» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
RSS Noticies CIB