Horari d'atenció al Públic:

TARDES:
Dilluns de 14h a 17h, Dimarts i dijous de 17h a 20h

MATINS:
Dimecres i Divendres de 12h a 15h


Tlf 93.402.14.34 WhatsApp 623 18 84 35
Mail: cib@cibsub.cat
» Projectes CIB » Observadors del Mar
Observadors del Mar

Des d'octubre del 2017 des del CIB ens hem adherit a la xarxa d'observatoris sentinella dins la plataforma Observadors del Mar, coordinada per l'Institut de Ciències del Mar-CSIC.

En aquesta línia, hem designat com a àrea de seguiment la cala del Morro del Vedell, també coneguda com la Caleta de Palamós, adjacent al Port Marina de Palamós i lloc on realitzem les pràctiques de mar de la majoria de cursos de busseig que organitzem com a club.

Com a observatori sentinella ens farem càrrec de determinats punts de busseig, en els quals ens comprometrem a fer mostrejos amb certa regularitat, per aportar dades en els diferents àmbits del projecte, que es plantegen com a reptes: Atenció coralls, peixos invasors, alerta meduses, crustacis decàpodes, peixos mediterranis, algues invasores, esponges introduïdes, herbeis marins, família singnàtids, nacres, plàstic 0 o brossa de fons. Com podeu veure, la diversitat de propostes és àmplia i per aquest motiu volem saber quants de vosaltres estaríeu disposats a participar en un projecte com aquest. En funció de quants siguem, ens podrem comprometre amb un, dos, tres o més reptes, que anirem engegant durant tot l’any.

» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
RSS Noticies CIB