Horari d'atenció al Públic:

TARDES:
Dilluns de 14h a 17h, Dimarts i dijous de 17h a 20h

MATINS:
Dimecres i Divendres de 12h a 15h


Tlf 93.402.14.34 WhatsApp 623 18 84 35
Mail: cib@cibsub.cat
Cercar a noticies
CURSOS 25 de Setembre 2023

AVANÇAT I NITROX

Ultim curs d'Avançat i Nitrox de la temporada amb éxit! Orientació, nocturna, profunda al Boreas... Moltes felicitats a totes i tots  i gràcies als instructors i instructores del CIB  Gràcies al centre de busseig H2O de Palamós!

detall notícia

FESTA CIB 18 de Setembre 2023

40 ANIVERSARI

El CIB fa 40 anys!!Ho vols celebrar amb nosaltres? Ens veiem el dia 7 sota l'aigua T'espera busseig, sorpreses  i molt més!! T'hi esperem  #savethedate

detall notícia

CORALL WEEKENDS 17 de Setembre 2023

JORNADES DE CIÈNCIA CIUTADANA

Aquest diumenge vam estar a les jornades de ciència ciutadana #corallweekends, ja que, com Observatori Sentinella d'Ovservadors del Mar col•laborem amb el projecte CORFUN, amb el grup de recerca MedRecover de la Universitat de Barcelona i amb l'ICM per conèixer l'estat de conservació i la distribució del coral•ligen a la Costa Brava. Aquí us deixem un petit tast del que vam veure diumenge!  Moltes gràcies a ...

detall notícia

COL·LECTIVA 11 de Setembre 2023

PALAMÓS

Aquest cap de setmana hem fet una col·lectiva amb l'H2O Diving Center a Palamós, amb una visibilitat increïble! Vam fer les rutes de l'arc de la Caleta, i la immersió de les angles. Moltes gràcies a totes i tots per participar, i als instructors/es del CIB!

detall notícia

COL·LECTIVA 01 de Setembre 2023

BLANES

Comencem el setembre fent una col·lectiva a la ruta dels arcs de Blanes amb Blanes Sub. Enre passadissos estrets, arcs i vida marina ens ho vam passar d'alló més bé! Moltes gràcies a totes i tots per participar, i als instructors/es del CIB!

detall notícia

COL·LECTIVA 31 d'Agost 2023

TOSSA DE MAR

Divendres 25 d'agost vam fer una col·lectiva amb Tossa Divers.  Vam veure molta vida marina! Des de nudis, bancs de barracudes... fins a un cavallet! Moltes gràcies a totes i tots per participar, i als instructors/es del CIB!

detall notícia

Si tens alguna noticia rellevant fes-nos la arribar a

« pàgines anteriors  5  6  7  8  pàgines següents » 

» Guia d'espècies


GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
RSS Noticies CIB